lördag 23 januari 2010

STOCKHOLM BY NIGHT



Nu har kameran viss få komma ut på lite galej i huvudstaden, en skön avslutning på en informationsfylld och skräckslagen vecka. Ja, mer eller mindre. Pusselbitarna gällande mitt arbete och vad det egentligen är jag skall göra där börjar falla på plats. Veckan har bestått av mycket informationspumpning av koncernens "logiska" organisationsschema, nyckeltal, konkurrent analyser, affärsplan, värdegrunder och framtidsvisioner. Jag fick även en liten smärre chock när jag insåg att tjänsten kräver ett stort ansvar. Visst hade jag räknat med det, men när det trillar ner i knäet plötsligt blev jag helt ärligt lite skraj. Hahahaa... men jag har skakat av mig det nu och börjar alltmer känna mig trygg i korvbranschen. Allt snack om korv, korv och korv framkallar kort sagt en ganska stark konstant hungerkänsla under arbetstimmarna.

I veckan var även mamma på besök. Det var supermysigt!! Hon kommer vara en frekvent besökare, då hon behövs på EC.s Stockholmkontor för att "konsulta" lite. Vi hade härliga kvällar tillsammans och var ute och åt, shoppa loss på H&M Home och körde tjejsnack i dubbelsäng. Längtar redan till nästa gång. :)

I fredags kom Jossie och hennes mamma Inger till Stockholm för att fira Jossies nya jobb!! Självklart ville jag träffa henne, men efter en tungvecka fick jag dra mig lite i kragen för att inte sjunka ner i soffan framför Lets Dance. Så efter närmare eftertanke kunde jag ju inget annat än att möta upp henne på Nordic Light. Det var skitkul att träffas och det ena glas vinet efter det andra slank ner. Något senare kom även Erik, Johan och Isa förbi. Det bästa slutet på veckan, jag hamna i ett riktigt positivt mood.

Idag, lördag, har jag träffat två speciella guapos. Peter&Tobbe är ursprungligen från Uppsala och pluggade med mig och Lollo i Barcelona 2002. Long time no se. Härliga grabbar! Tobbe har jag träffat flera gånger men Peter har jag inte sett på år och dar, men han var sig lik förutom att han gått och gift sig och har en liten bebis-pojke på väg. Vi möttes först upp på NK och gick sen vidare till Vapiano. Därefter mötte vi upp Erkan och tog några bira på T.G.I Fridays. En riktigt nice lördag med bästa sällskap. Längtar redan tills jag får följa med på nästa grabb-shopping-dag!

Nu packar Erik väskan igen. Imorgon bär det av till Tyskland och Landsberg. Utbildning, utbildning, utbildning och jag blir lämnad ensam!! För mig väntar en businesstripp till Malmö samt konferans på Gripsholms Slott i veckan.

Love you all!