måndag 27 juni 2011

DAGENS VY

Detta läge har jag nu intagit. Kaffe, dator, jordgubbar och pyjamasbrallor! Ikväll ska jag bara njuta av att vara helt ensam och avslappnad i soffan. Funderar på att läsa lite bok och köra lite re-runs på Gossip Girl. Men jag får se, måste koppla av och ladda inför nästa helg. Då väntar nya festligheter!

PS. Det har hänt något stort idag. En av mina bästa kompisar har blivit mamma. En overklig känsla kom över mig när jag nåddes av nyheten. Jag kunde knappt pricka tangenterna på telefonen. Grattis till er. Den lilla familjen kan ni besöka här!

HÄR AVSLUTADE VI HELGEN



Oj oj oj! Med nöd och näppe tog vi oss hem från Vaxholm. Helt utschasade efter helgens tempoladdade bravader. Innan vi nådde Hammarbyhöjden tog vi ett stopp på vår favvo pang i Sjöstaden. Deras dumplings är nästa lika goda som Eriks. Alltså ett mycket bra betyg. Trots att maten var toppen stod Caspian för bästa söndags boosten. Han sov gott i min famn och det var härligt!

GLAD MIDSOMMAR







Japp, lite sent - men dock! Hoppas alla hade en fantastisk midsommar i det svenska sommarvädret. Vi spenderade 48 fartfyllda timmar ute på Resarö, Vaxholm med Stockholmsgänget. Vi körde fullt ut på sill, snaps, sång och dans - ja, tills solen gick upp igen och det var tid för nästa partydag. Helgens värdpar Olle och Eufemi hade styrt upp aftonen på ett utmärkt sätt. Det tackar vi för. Hur många som minns alla turerna på Kabben på Midsommardagsnatten låter vi vara osagt. Men lucköppningen på söndagen var minst sagt underhållande. Bonus för detta året var de två små men snygga mini-grabbarna som utökat gänget. Nu har både Hugo och Caspian firat Midsommar på traditionsenligtvis - i dagarna två.