torsdag 14 april 2011

BALL BALLA!


Som alla övriga balkongägare är det nu tid att röja och plocka fram solstolen. Erik har jobbat hårt för att få ordning på vår. Julgranen som länge fått stå och vissna på vår balkong är nu bort. Underbart. När jag kom hem från Åland hade Erik ännu en överraskning - snyggt golv på ballan. Wohoo! Nu saknas bara solmöblerna. Dem var vi på jakt efter igår - tråkigt nog får inte denna sköna sol-gung-bädden plats. Attans!

TAPAS MED TRADITION


Med ett kort "väsk dropp" hemma på tisdag eftermiddag stack vi iväg på nästa date. Nu var det dags för näste man i gänget att fylla 30 bast. Vi säger grattis till Nisse. Det har nästa blivit en tradition att fira Nisses födelsedag med tapas på Caliente vid St Eriksplan - så varför frångå en sådan trevlig vana. Det var härligt bra uppslutning och mycket trevligt. Efter detta dog min energi efter intensiva dagar på Cinderella!

TOTALLY NUTS

Yes, det var både rubrik på min lilla båtresa och vad som fick följa med i bagaget hem. Nu är jag äntligen på fastlandet igen. Trippen till Åland var galet kul, ibland är det lite extra trevligt att möta sina kolleger på ett lite mer avslappnat sätt. Det enda jag avslöjar är att det blev många drinkar och lååånga nätter. Nutella är ju en av mina laster här i livet, tror du jag blev glad när en mässdeltagare inte orkade släpa med sig allt deras godis hem. Ja! Kort sagt. Puss på er