fredag 19 augusti 2011

O'BOY, VILKET VACKER VÄDER


Var bara tvungen... Hörde att vädret inte direkt vara att skryta med på annat håll i Sverige. Hösten börjar tränga sig på. Nej, nej, nej. Vi vill ha mer sommar! Annat är det i huvudstaden. I Hamburger Hills solas det på balkongen. Stockholm, Stockholm stad i världen - Stockholm, Stockholm världens stad! Flytt hit!

SOCKERBAGAREN CAROLINE


Igår bakade jag för hela slanten. Känns skönt att ha några lata dagar kvar så jag kan pyssla himmavi. Det blev småkakor i tre variationer plus två brunbrända sirapslimpa. Kom förbi om ni är sugna på fika! Jag och Erik är inga direkta kakmonster, tur vi känner en senior Blomqvist som är! Brödet däremot knaprades det på till frukost idag.

TACK HELSINGBORG!





Åh, vilken fantastisk vecka vi haft i Helsingborg. Fullspäckad med familj, vänner, renovering, fest och god mat. Händelserik från start till slut. För en gång skull åkte vi ifrån Helsingborg och kände att vi hunnit med allt. Vi har fått en dos av alla vi älskar. Gillar att tjejgänget åter var fulltaligt t.o.m med vår män (+ bebistillskotten)!! Helgen bjöd på bästa HBG-utgången på länge. Jag studsade av glädje! Familjemiddag hos mamma & Mats är alltid suveränt. Vår nya tradition med gubbgolf och Oscarsgården är numera ett sommar-måste. Gött vardagshäng med Louise & Fredrik, bästa bästa! Och tack goa Josse för att vi fick bo hos dig på Öfvre! En perfekt vecka, helt enkelt!

99 LUFTBALLONS



Återigen hemma efter fler härliga semesterdagar. Bästa somriga välkomnandet bjöd Stockholm på när vi rullade in på E4:an. Luftballonger i massor. Vi känner oss utvilade och klart nöjda med vår långsemester. Med andra ord dags att dra igång vardagslivet och inlägg på bloggen. Yihaa!