söndag 1 maj 2011

LA TIERRA

Dessa ljusa kvällar kräver inte så många ljuskällor. På vår bänk står denna släktklenod, en fin jordglob som tidigare tillhört min farfar Tage. Älskar dessa gamla prylar som fått lite nyrenässans. Visst är den fin!

HOS FAMILJEN NILSSON









Efter köer, protesttåg, låååånga trafikljus intervaller och ett antal svärord från min (Carro) sida av bilen var vi framme på Syrengatan i Uppsala. Äntligen en date med familjen Nilsson för en otroligt efterlängtad fika. Vi har en lite trevlig tradition att fokusera våra träffar kring Valborg! Kanske ett litet för långt intervall, beslut på bättring på den fronten! Pronto! Dagens prio var att möta mini Herr Nilsson. Vi var slående eniga om att lilla Ture toppar rankinglistan - Sötast bebis ever! Ååh! Han fick sova länge i min famn.

- Posted using BlogPress from my iPhone

GODMORGON KOMPISAR


Hej söndag! Efter en utmärkt sen kväll hemma hos Sara & Arvid sitter vi nu vid frukostbordet. Medans jag morgonsnusat har Erik dock sprungit 1,4mil. Puh! Idag skall vi ta en tur till Uppsala och ta lite jobb fotografier samt hälsa på en lite nykommen Ture! Åh så kul!


- Posted using BlogPress from my iPhone