lördag 27 februari 2010

MR PRICE HUNTER!!!

Hallå alla trogna!

Nu e jag hemma igen efter min sejour i Tyskland. Det har varit hårt arbete fast massor av garv och utbyte av erfarenheter. Vi "RATIONALARE" som var på träningen kom från alla världens hörn. Jag mötte amerikanare, brasilianare, en peruian, en polack, en slovak, en kanadensare, britter, en isländare och förstås en jävla massa tyskar. Men som sagt så e det slut för detta året i att bli brain washed av huvudkontoret. Allt som allt kan jag säga att det har varit skit bra även fast jag har saknat Carro!

Idag mötte vi Krille & Liza i TäbyBeli Sport där det inhandlades ny skidhjälm och ett par goggles. Jag kan definitivt rekommendera denna butik vid inköp av skidgrejer. http://www.beli.se/. Krille körde iväg på ett en hjälm, ett par goggles och ett ryggskydd. Som hittat!

Efter det bar det av till Tebban! (Täby Centrum) för lite tjejunderhållning! hahahah! Det hade blivit lite mycket skidsnack så det var dax att entra klädscenen med brudarna. Efter det tog vi ett snabbt stopp på Burger King och drog vidare.

Efter en oönskad stängd 2hand-butik åkte vi till en skidbytarbod i Viggbyholm. Jag hann knappt stiga in genom dörren innan jag såg mina drömskidor som jag trånat efter sedan Vemdalen 2004. Det blev ett par beggagnade Stöckli GS Worldcup 192 långa med racebindningar! :)
Jag kommer vara snabbast på berget!

Nu sitter jag med hjälmen på och skriver detta genom mina nya goggles! Världen e helt annorlunda från detta perspektiv.

Hoppas alla har det bra och att ni njuter av lördagkvällen!

Nu ska vi på middag och film hos Krille & Liza!

Hepp och på återseende!