torsdag 14 januari 2010

EN HÅRD VECKA PÅ RATIONAL!

Tja alla som älskar att älska! Detta blir mitt första inlägg på denna blogg.

I måndags morse lämnade jag Carro och storstan och drog ut i landet på tour. Jag började i Malmö tog en sväng till Ystad och nu har jag varit i GBG 2 dagar på minimässa. Mötte upp Örjan Lax igår och landade på Ölhallen 7:an där 2 bira slank ner, smask! Nu sitter jag på Hotellet och jobbar efter en bio med samma gode man... Örjan Lax. Vi var nog på världshistoriens dåligaste film..... 2012!!!!! Vi kom överens om att man inte borde få göra så dåliga filmer. Nu återstår det bara 3 kundbesök imorgon innan jag lyfter från Landvetter 14.35 imorgon. Sen kommer jag njuta av att ha helg så vi ses i Sthlm!

Så här i GBG plockar man upp lite humor...... Vad för vatten är det i ett vattenpass...... RAKVATTEN. Hohohohohohohahahahahahhihihihihihih!

God natt!

PREMIÄR!

Helloooo!

Tänkte snabbt bara briefa om min första ensamma dag i Stockholm. Hanna, min sällskapsdam, stack tidigt i morse och lämnade mig med en lång "to-do-list" av ärende att utföra innan första arbetsdagen. Bland annat inhandlades strumpebyxor, kalender, skokräm till mina nya business stövletter och läppglans förståss. När detta var avklarat tog jag en skön latte och mötte upp med Gurra (Eriks jämnåriga kusin) på Skanstull. Det var nämligen inte så att denna dag endast var min premiär utan Gurras flickvän Fanny är en av bandmedlemmarna i Play, vars ljusa framtid dokumenteras i serien Made in Sweden. Dem är grymma så glöm inte att kolla in dem varje torsdag kl. 20.00! Härligt. Så för att fira detta tillfälle bjöds det på fisksoppa, skumpa och mycket trevligt sällskap i en villa i Enskede! Ett stort TACK för en suverän avslutning på min solovecka i Sthlm.

Imorgon börjar vuxenlivet med arbetstid mellan 08 och 17. Woohooo. Nu måste jag sluta och gå och stryka min skjorta. Håll tummarna för mig! Chip!