måndag 8 februari 2010

DAVID GRAY


Hallååå gänget och alla David Gray fans!!

Japp, söndagen avslutades med en super-soft-david-gray- konsert. Jag, Sara och Saras tvillingsyster Malin var där och smånynnade till alla hans hits och kärleksballader!! Som jag röööööööööösss...alla intro sök till imagen och jag tänkte på Barcelona tiden med bästa bästa Louise!! Fan va vi hade det bra!! Ååååååhhh...jag blev helt rörd och fick gåshud. Hahhaa...en bra konsert helt enkelt! Men vart tog Caroline-låten vägen...som jag väntade!!?

Jag smygfilmade (fast det var förbjudet)...så jag kan bjuda på två smakprov!! Hahaha.. Håll till godo!

Puss!

1-ÅRS KALAS HOS FRANS



söndagen spenderade vi eftermiddagen på 1-års-kalas hos lilla Frans Skarlöv på Resarö, Vaxholm. Frans är son till Eriks kusin Sven, som är Gittas (Inkos tvillingsyster) äldsta son. Frans mamma heter Anna och hans storebror heter Carl. Hemma i deras idylliska skärgårdshem med vita knutar var det i alla fall stor tårtkalas. Frans fick massor av paket, den fina blå västen var från Erkan&Carpan. Fin han blev i den!! :) Den andra lilla flicka som syns på bild med en blå volang-klänning är Eriks kusin Hannas lilla flicka Elly. Elly och Frans blir ju då också kusiner, efter som mamma Hanna och pappa Sven är syskon. Så nu börjar ni alla få koll på Stockholmssläkten...eller hur?! Hahhaaa..

Den egna tårtan som Frans själv fick götta ner sig i var el gran final på kalaset. Det var ett jättemysigt kalas och som du ser Louise...sitter "låne-klänningen" som en smäck!! Hahhaa...massa beröm fick jag också för den! Kul!

HEMMA HOS NISSE


Kvällen hos Nisse blev, toppen!! Även han var en kung i köket och slängde lätt som en plätt ihop en lasange framför ögonen på mig och Erik...smaskade vi med god aptit! En bra avslutning efter vår utomhusdag på isen. Efter maten blev det tävling i favorit-spelet Oogachakka, ett låtspel där förstå spelar sjunger första sångraden på spelkortet och efter det måste nästa spelare fylla i. Ett spel som bara blir roligare och roligare ju mer man släpper på sina hämningar!! Hahahaha...efter två rundor stod det lika mellan mig och Nisse. Vad gjorde Erik egentligen?? Hahaa...nä, det är inte alltid så lätt! Köp det! 200 spänn på Designtorget eller Bokia. Korka upp flarran och sen e det bara att köra...skrattgaranti!