tisdag 23 mars 2010

B&J

Nu har jag varit duktig! Ska fira med go glass i soffan sidan om en riktigt mysig kille!

SIBYLLAS NYA KORVPOJKAR!



I Helsingborg passade jag även på att jobba lite. Här ser ni några som älskar korv! Korvpojkarne - TVILLINGARNA Theo och Alfons! Hahhaa.. dem är så söta. Ovan ser ni Alfons proffsiga fotobidrag. Tack för hjälpen grabbar.

DOP I HELSINGBORG





I helgen var vi på besök ett efterlängtat besök i Helsinborg. Både jag och Erik var riktigt sugna på att komma ner. I Skåne fanns också våren som välkomnade så fint. Vi anlände sent på fredagen till en uppdukad middag hemma hos mamma och mats.

På lördagen var det dop för lilla söta gullungen Elsa. (BILDER KOMMER) Hennes faster Denise sjöng en fin sång i kyrkan tillägnad Elsa, jag blev självklart tårögd. Hahhaaa... typiskt mig! Det var i alla fall ett jättefint dop med härligt sällskap och gott dopfika. Sandy var hemma från Dallas och preppar inför EM nästa helg. Ännu en gestalt gjorde premiär - den omtalade ICA Niklas - Saras nya kex! Kul, han var jättetrevligt och passa bra in i vårt gäng.

På lördagskvällen käkade vi middag ute på Råå. Svenska kåldolmar stod på menyn. Sjukt gott. På tal om kåldolmar, fikade vi under söndagen med kåldolmsproffset mormor Barbro och morfar såklart. Jag och Erik bjöd på köpefika ner i Norra Hamnen. Det var mysigt och härligt att komma ut i ett soligt HBG! Sen bar det av hemåt och den efterlängtade helgen i Helsingborg är nu förbi. Tur jag kommer ner till påsk igen!

MINJIS FÖDELSEDAGSKALAS





Förr förra helgen var det också kalas för lilla söta Minji! Hon fick massor av fina paket och var jättefin i sin klänning och svarta förstora klackaskor! Av oss fick en fin docka. Hela familjen Blomqvist Ström Skarlöv var på plats!


Imorgon åker Schola, Teo och Minji till Korea en månad! Happy tripp!

SARA ON A VISIT

Åh, nu var det riktigt längesedan sist! Jag har varit usel på uppdateringar på bloggen...men livet i Stockholm har inte varit tomt på aktiviteter för det! Förr förra helgen var söta och nykära Sara på besök. Det var riktigt riktigt kul! På fredagen hämtade vi Sara på centralen och därefter bar det av hem till Gullmars. Där lagade Stockholms köksmästare Erik en rikigt utsökt supé till de snackiga brudarna. Hetingen Niklas var ständigt på tapeten!! På lördagen gjorde vi stan och jag köpte ett par nya puppor...riktigt snygga!!

På lördagskvällen blev det en härlig kväll hemma hos Olle och Eufemia med resten av stockholmsgänget. Roligt att Sara fick träffa dem alla. Där blev det massa dricka, Erik blev i gasen och sen gick vi ut en kortis! O-baren på Sturehof blev avslutningen på kvällen. Tack för besöket Sara! Varmt välkommen åter.