fredag 29 januari 2010

RISOTTO OCH LET'S DANCE

Sådär ja, då var jag parkerad framför tv:n med en tallrik Risotto i mitt knä. Tro det eller ej så var det första gången jag kockade i vårt andrahandshyrda kök. Men mumsigt gott ser det ut. Nästan så att ni tror att kock-Erik ligger bakom denna fantastiska rätt...men icke, den har jag helt själv slängt ihop! Erik sitter tyvärr fast i Tyskland på grund av snöovädret. Egentligen skulle han varit hemma i natt runt kl. 01, men nu ser det ut som om han får stanna över natten. Nu glömmer vi det tråkiga att jag inte fått träffa erik sen i söndags och laddar inför Lets Dance istället. Saknar dig älskling!!

PLAY LIVE!



Åter i Stockholm tog storstadslivet över och överöste mig med energi och glädjen av att även en torsdagskväll kan vara veckans bästa. Jag blev helpeppad när Gustav hörde av sig och bjöd in mig till Fannys (och Play's) första live-spelning. Extremt kul. Med glada och lätta fötter banade jag iväg till Hotell Malmen på folkungagatan direkt efter hemkomsten från Mariefred. Väl framme mötte jag upp Liza, övriga familjemedlemmar, artisten själv samt andra kändisar! Alla var laddade och såg väldigt mycket fram emot det stundade uppträdandet. Hela idol-juryn var på plats samt Lailas kille, idol-Danni med flera. Som"vanlig svensson" får jag villigt erkänna att man bli lite småtokig och kändiskåt när kändis efter kändis strosar förbi. Som ni ser smygfotade jag lite när Gurra och Laila snacka lite.

Nog om kändisar och mer om huvudpersonerna PLAY. Vilken premiärspelning!! Dem var helt fantastiska. Gustav hade det största leendet och var grymt stolt över sin talangfulla fjella. Koregrafin satt som en smäck likväl som de egna två låtarna de spelade. Tjejerna var skitsnygga och utstrålade mycket lycka, smittande glädje och stjärnglans. Bra jobbat Fanny, jag hejar på er brudar! Tack för att jag fick vara med!