torsdag 21 april 2011

VART ÄR VI PÅ VÄG...

Vi lämnar öarnas stad och tar oss söderut. Vi passerar kajen med utbyttbart luktsinne och styr sjövägen mot sydöst. Vår slutdestination ringlar sig på andra sidan och är intellektets huvudstad. Vart är vi på väg...

Hahaa, jag önskar jag vore bättre på "På spåret" ordgåtor, men så är inte fallet. Ni vet ju alla vart vi är på väg. Glad Påsk!



GLAD PÅSK!

I år har vi dekorerat i vitt och oranget. Ett färgglatt bidrag till vårt soliga fönster. Nu är det vår och påsklov. Äntligen! Nu springer jag ut i solen och lämnar kontoret för några dagar. Nu ska det packas och sen glider beemern iväg! Tack Inko&Thomas för vårt fina påskris.

ÄGGTODDY OCH PORTVIN - JA TACK!













Vilket brakkalas vi vart bjudna på igår! 4-rätters på Klippgatan är att rekommendera. Förutom det trevliga sällskapet och själva grejen att vara lyxigt bortbjuden på middag sådär en onsdag så var Isas Äggtoddy med portvin en fantastisk upplevelse. Inte trodde jag att jag gillade äggtoddy!! Men ack så gott! Bästa tipset inför påsken helt enkelt. Vi får väl se om Isa avslöjar sitt recept... Erik tackar för denna fina persent och jag säger tack för bästa uppstarten av påskledigheten!