lördag 30 januari 2010

WALK ON WATER

Woohoo!! Erik är äntligen kommit hem. Dagen har vi mest spenderat ute i ett vinterklätt Stockholm. Som så många andra stadsbor begav vi oss på lördagspromenad på Riddarfjärden. Japp, ordagrant PÅ, Mälaren mellan Söder och Kungsholmen har frusit till tjock tjock is och nu kan man traska fram och tillbaka mellan stadsdelarna. Coolt! Kolla in bilderna. Vi har oxå hunnit med en kort shoppingtur och en go lunch på stan. Nu ska vi iväg till Nisse som bjussar på lasange och en go kväll i Sumpan. Ha en trevlig lördag allihopa!

VILKA MYROR!

Lördag morgon. Jag fick sätta igång tvätten eftersom Erik inte kommit hem ännu. Stackaren. Han ringde och väckte mig på min välförtjänta sovmorgon för att be mig starta vår tvättid. Ni vet, här snor dem tiden efter 20 min. om man inte börjat tvätta. Stockholmsfasoner...det är annat på Öfvre!

Men under tiden fick jag lite tid över att botanisera bland skomodet på nätet. Kolla in dessa super läckra shoesen från designern Eley Kishimoto. Dem hade jag velat ha i min vårgardrob! Ni hittar dem på favoritsajten: Brandos.se. Check it out!