söndag 3 april 2011

KAFFE!!



Så där ja! Nu är den nya kaffemaskinen invigd. Det blev självklart riktigt bra kaffe och jag tackar hela familjen Blomqvist/Shin/Andersin för denna underbara mojäng! Nu kan jag bjuda på en större variation av kaffe varje gång som ni kommer hit och så får ju Mocca Master vila ibland.

Åter igen vill jag tacka för en supermiddag igår och det trevliga sällskapet som ni bistod med. Som ni vet är ni alltid välkommna till våningen i Hamburger Hills. Kanske för en kopp nybryggd juffa! Hepp och trevlig kväll!

GÅRDAGENS

Nu är disken äntligen klar och jag slappnar av i soffan med en av gårdagens godbitar - Blini! Åh, blinier är en ny kärlek - finns inget bättre! En finsk vårtradition som familjen Blomqvist introducerat mig till. Erik försvann tidigt i morse på utbildning...JA, igen!! Men förhoppningsvis kommer han snart och får njuta av lite söndagsledighet.

KVÄLLENS MENY

Gårdagens 30-års supé var en succé! Tack hela familjen Blomqvist/Shin/Andersin! Ovan ser ni kvällens meny, som lovat. Menyn fungerade även som placeringskort. Jag älskar mitt lilla miniintresse att pyssla, pyssla... Maten blev suverän och mycket uppskattad. 3-rätters till tio personer i vårt lilla kök - en utmaning! Men med bra teamwork mellan mig och Erik grejjade vi det. Födelsedagsgrisen överraskades med en lyxig Nespresso maskin i present. Wohoo!! Han blev jätteglad och den är snart på plats redo för att "koka kaffe, vispa grädde"...