lördag 7 maj 2011

NY UPPTÄCKT





Jag har ett nytt favoritklädmärke, svenskt är det också från Göteborg närmare bestämt. Länge har jag spissat på den senaste vårkollektionen av Stylein och äntligen slog jag till på deras tunna svarta byxa. Ibland får man lyxa lite och gud så nöjd jag är! Definitivt ny gardrobsfavorit.

ÄNTLIGEN!




Nu är vi hemma i lugna, sköna Hammarby Hills. Erik har gett sig ut på en springtur, men innan dess skruvade Erik ihop stolarna. Perfekta på vår balla! Fatta att det är 25 grader i Stockholm! Yes! Nu ska jag sola sen blir det grillkväll i goda vänners lag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

TUR PÅ STAN














Här har ni dagens bilder so far! Efter frullen drog vi in till stan och mötte upp Sandra och Tom. Utlänningarna korkade upp öl mitt på gatan som sig bör! Gamla stan, slottet, NK Hot Dog, Dramaten och Strandvägen fick sig ett besök! Jag hann också med ett mysigt samtal med söta Jossie. Härligt! På Sergeltorg stod alla tonåringar och gapa efter Justin Bieber - vem är han egentligen? Kaos! Solen är varm och det gillar vi!

- Posted using BlogPress from my iPhone

LÖRDAGSGÄST








Pete, the Aussie dude, är på ett pitstop i Stockholm över dagen. Imorgon beger hans sig till Rohan i Lund. Innan dess ska vi visa honom the city.

Pappa är också i krokarna. Göta spelar slutspel i elitserien. Spännande!! Håll tummarna! Sassa brassa mandelmassa - vi vill höra käglor rassla! Göta Göta Göta!

- Posted using BlogPress from my iPhone