söndag 20 mars 2011

BENTO GYOZA & HALSTRAD LAXNIGIRI





Det finns helt enkelt inget bättre. Oj oj så gott det är med take away från detta placet. Hit går vi ofta när vi inte giter laga mat hemma. Min favvo är den halstrade laxnigirin med lyxig garnityr. Erik är lite mer av en frifräsar och testade idag en ny rätt. Visst ser det gott ut!! Nu hoppar vi över till soffan - dags för tv kväll!

UPPLADDNING


Erik laddar för fullt inför Göteborgsvarvet i maj. När snön nu äntligen börjar försvinna blir det några varv runt Årstaviken varje vecka. Heja heja kommer jag skrika den 21 maj. Ser fram emot en goe helg i Gbg! Nu ska vi beställa sushi!

JUST NU






...står fika med Eriks farmor på schemat. Vaxholmsbagaren har fått sig ett kärt besök. Därefter följde en trevlig promenad längs Vaxholms gästhamn. Eriks farmor är en dam med flera spännande historier från förr. Idag berättades om Stockholmsliv på hennes tid, läkarbaler, finsömnad och societeten. Avslutningsvis en bilpromenad längs Resarö där Waldemarsro passeras, Eriks barndomshem. Fint!

GADEROBSSTÄDNING


Oj, så skönt! Med ett högt shoppingbegär blir det rätt snabbt tight i min lilla garderob. Detta kräver en konstant sortering. Nu är det klart för denna gång och jag är redo för vår.

GODMORGON!


Tekake-frullen är nu avklarad. Finns det något bättre än lång söndagsfrukost. Jag som slarvar en del i veckerna tar ut en extra njutning just nu. Jag häller upp en ny kopp av mitt present-te och bläddrar lite i Sköna Hem. Tack Josse! Fler te-burkar av detta märket skall definitvt införskaffas, väldigt gott!