torsdag 23 juni 2011

SOMMAREN KRONJUVELER



Smarrigt värre! Här är bästa sommartipsen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

FINE FOOD




Nu har vi gjort ett snabbesök i våra gamla hoods i Hammarby sjöstad. Här ligger Fine Food. Där vattnas det i munnen. Vi har nu införskaffat lite goe mat till kvällen. Idag ska vi ha en lugn och skön kväll hemma i vår lya och bara slappa. Kronärtskocka, ost, charketurier och vin står på menyn.

- Posted using BlogPress from my iPhone

SOMMAR SOMMAR

Nu väntar en långhelg och ett härligt Midsommarfirande i Vaxholm! Här är det glada gänget. Mycket har hänt sedan förra året. Förlovningar och bebisar kan bockas av. Men det gillar vi. Nu jäklar skålar vi och sjunger vi till snapsen och SOMMAREN. Glad Midsommar alla!

TILL VÅR SAMLING

I Helsingborg överraskade Louise och Fredrik med 30-års skiva och inte nog med det - de hade även handla bästa presenten till Erik. Så till vår samling kan vi nu addera denna fina tavla. Erik är allt bortskämd, den rackaren. Men så kul det är att så många vill gratulera och fira dessa 30 år. Tack bästaste L & F. Längtar tills ni kommer upp och njuter av tavla, bira och Stockholmsvyer.

AUSSIE DINNER

I måndags hade de här två grabbarna ett kärt återseende. Ja, jag var också med. Tur att även jag hängde i Australien en tid för att lära känna Eriks goda vänner. Rohan har nu pluggat sin Master på Lunds Universitet det senaste året och älskar Sverige. Vi hoppas han stanna och helst flyttar till Stockholm, så klart!