onsdag 6 juli 2011

DÅ GICK STARTEN...

Dags för Gotland runt. Kl. 11.00 gick starten och inom några minuter var de första bjässarna i proffsklassen ute i Nacka Strand. Dessa dagar är det fantastiskt att ha kontor med utsikt - helt plötsligt blev det en legitim paus. Precis som under Stenmarks eran?! Tre av grabbarna i gänget är nu till sjöss och satsar fullt ut för att runda, nå Sandhamn och pallplats. Vi håller tummarna!

LILLE BEN




Efter bröllopsbrunchen på söndagen var jag bara tvungen att titta förbi lilla Ben Björk! Trots att han är helt nykläckt fick vi komma förbi för mamma Sara och pappa Niklas. Så himla mysigt. Kändes fullt naturligt att familjen Björk/Persson nu var tre. Ben var en liten, liten mini bebis - men söt som få! Åh, längtar redan tills vi ses igen.

BRÖLLOP FÖR HELA SLANTEN


Värmen kokade i Helsingborg under lördagen helt lagom till Herr och Fru Ahlbergs efterlängtade bröllop. Vigsel i Ramlösa Brunnspark och bröllopsmiddag hos Gudrun Nordström. Glassigt värre och snygga det var dem! Kärlek, tårar och såpbubblor! Eftersom Mattias är min alldeles första kompis och har en speciell plats i mitt hjärta tog jag till orda under middagen och avfyrade med mitt första bröllopstal - ever! Herregud så nervöst - men det var värt allt pirr i magen! På kvällskvisten blev det dånze och kase-dans som sig bör. Tack för en super kväll Mattias och Annah!

FÖRSTA STOPP: HALMSTAD



Erik mötte upp från Malmö och själv körde jag de 54 mil till Halmstad i beemern. Jag pressa på och var nere i ganska god tid för att gratulera min söta gudson Linus på hans 7-års dag. Linus imponerade med sina bollkonster medans söta lilla Molly skojade med resten av kalaset.

SOLSTING

Japp, så är det! Bloggen har checkat ut några dagar. Den var inte alls pigg på att publicera min inlägg. Helgen var händelserik så det var trist att jag inte kunde ta med er på turen till älskade västkusten. Men titt-ut här är vi. Därför kommer helgen i repris!