lördag 19 mars 2011

B SOM I BASTUBAD!


Ikväll blir det premiär i vår egen bastu. Trots att vi snart bott på Hasselquistvägen i ett år har vi ännu inte utnyttjat lägenhetskomplexets schyssta bastu- och relaxavdelning. Men nu ligger ölen på kylning och vi gör oss redo.

ps. vårt fina rostige B som fått en speciell plats i vårt fönster kommer från Fridas inredningsaffär på Kullagatan i Helsingborg.

NEW SUEDE SHOES

Efter en lång härlig dag i soliga Stockholm kom vi inte tomhänta hem. Jag har länge letat efter ett par våriga boots och nu hittade jag dem. Jadå, våren är på väg även i Stockholm så snart skall jag rasta mina nya myror.

MELLQVIST & BRANDSTATIONEN



På vägen hem från vår konstrunda tog Erik med mig till två godbitar runt Mariatorget. Först en nice kaffe i solen på Mellqvist. Sen passerade vi vintageaffärern Brandstationen på Krukmarkaregatan. Oj oj vilka guldkorn som finns i den här delen av Söder. Vi tummade på att strosa mer i denna del av Södermalm.

KONST & FOLK



Ja, det är sant. Solsidan-Fredrik a.k.a Johan Rheborg är en fantastisk hobbyfotograf. Idag gästade vi hans vernissage på Konst&Folk, Hornsgatan. Johan i egen hög person hälsade oss välkomna! Jodå. Coolt! Vi fick koppla på konst-kännar-attityden och glida runt med övriga Stockholms kulturklientel. Alla fotografier var plåtade i underbara Barcelona - då kan ju inget gå fel! Jag hade mer än gärna hängt upp en Rheborg på vår tavelvägg!! Utställningen håller på fram till 6 april - väl värt ett besök!

FREDAGSÖL!


Fredagen avslutades på bästa sätt med Kalasöl på detta stället. Bra tips för härlig söder atomsfär och inrednings inspiration! Gött för Isa och Johan som har detta som kvarterskrog! Ni hittar det här.

HEJ HEJ!


Efter en del påtryckningar kör vi en återuppstart på bloggen. Japp, det är på tiden. Vi har saknat er också. Nu kör vi! Hoppas ni gillar den nya designen.