söndag 21 februari 2010

KEVIN COSTNER I SVERGIE


Fattar ni!!! Det är inte sant!!! Jag har väl aldrig himlat om att Kevin Costner har en speciell plats i mitt hjärta. Första bilden känner nog alla igen som den största planschen i mitt tonårsrum. Hahhaaa... De flesta av hans filmer har jag spelat in på VHS och suttit och pillat för att slippa reklamen i mellan. Kommer ni ihåg...det var tider det. Bodyguard och Prince of thieves har gått på repeat många gånger. Det var först när jag träffade Erik som det börja lugna ner sig...näe! :)

Nu kommer han i alla fall till Sverige med sitt band Modern West på konsertturné. Egentligen har jag gjort allt jag kan för att öka mina chanser att få se honom - flyttat till Stockholm - där alla stora konserter går. Men ödet var inte på min sida. Kevin valde Göteborg och spelar på torsdag i Lisebergshallen. Hur tänkte han egentligen undrar jag! INTE KAN JAG TA MIG DIT! Fan! I detta vädret vågar jag inte heller chansa!

TV4 har träffat honom för en intervju!
Kolla:

EN DAG VID BREVLÅDAN

Glädjerus!! Woohoo...jag hittade det!!

Historien börjar med att jag förra veckan bokade en resa ner till Helsingborg över påsk. Resan bokade jag på Kullaflyg med hjälp av min vinstresa jag vunnit för min magisteruppsats förra våren. När jag bokat resan fick jag beskedet att jag var tvungen att skicka in mitt vinstbevis med kod etc. via post.

När jag och Josse var påväg till vår inplanerade shoppingtur på lördagen tänkte jag passa på att få iväg detta brev. Jag la det i Josses påse och sen traskade vi till tunnelbanan. På vägen visste jag att vi passerade både en brevlåda och en pressbyrå där jag kunde köpa frimärke. Men Josse var snabb, snäll, klantig och trodde att jag sa JA på hennes fråga om hon skulle lägga brevet på lådan. Så ner for brevet och paniken växte i mig. Vad händer med ett ofrankerat brev?? Där stod vi med en börda på våra axlar. Ett litet problem så här i efterhand men 1400 spänn vill man inte slänga upp för en sådan klantig sak. Vi ringde postens kundtjänst som i och för sig sa att brevet kommer gå fram, men att mottagaren får hämta ut brevet med en avi. Till historien hör även att jag redan sagt till Thomas på Kullaflyg att brevet redan var på väg.

Eftersom varken jag eller Josse kunde koppla av och lämna det bakom oss (jag vet jag är tokig!!) så bestämde vi oss för att vänta på brevbäraren dagen därpå när lådan skulle tömmar kl. 13. Men med snökaos och allt stod vi och vänta från 12.45-14.30 innan den förbannade brevbäraren dök upp! Men gud vilken lättnad det var, mest för Josse tror jag nog.

Med en rolig historia i bagaget är brevet nu frankerat och på väg till Ängelholm. Puh!

NU SKA VI JAGA BREVBÄRAREN


Skall förklara rubriken, ska först åtgärda det lilla problemet! Bjuder på en bild av Gullmarsplan by night så länge.

KÄNDA ANSIKTE


Denna vecka har varit lika fullspäckad som de tidigare. Vinglasen har fyllts på kväll för kväll och goda middagar har följts därefter.

I måndags träffade jag Lotta och Linda som fibrilt berättade om Modeveckan i Stockholm. Känns riktigt tråkigt att jag inte hann titta förbi!! På tisdagen träffade jag upp Angela (pluggkompis) på Hotell Angleis. Härligt, long time no see, examens senast! Gott med vin och massa catch-up-snack! Efter jobbet på onsdag bad jag mig in till T-centralen för att möta upp mamma och ta en snabb shoppingrunda. Imponerad över hur många påsa jag samlade på mig på den tiden. Ojdå! På kvällen mös jag och mamma med vedugnsbakad pizza och inväntade Josse som skulle komma dagen efter. På torsdagen kl. 19.00 anlände Josse till the capital, detta firade vi med ett besök på Papá Italiano på Riddaregatan. Oj oj oj...vilket käk! Det rekommenderar jag med varmt hjärta. Kommer bli många besök där framöver! Veckan slutade med en hemmalagad middag och Lets Dance. Middagen var helt klart tillägnad Erik efter hans långa utbildningsvecka var slut i Tyskland. Erik var jätte nöjd och glad över att vara hemma igen.

Trevlig helg allihopa!