söndag 3 april 2011

GÅRDAGENS

Nu är disken äntligen klar och jag slappnar av i soffan med en av gårdagens godbitar - Blini! Åh, blinier är en ny kärlek - finns inget bättre! En finsk vårtradition som familjen Blomqvist introducerat mig till. Erik försvann tidigt i morse på utbildning...JA, igen!! Men förhoppningsvis kommer han snart och får njuta av lite söndagsledighet.

4 kommentarer:

  1. Oh! det ser ju hur gott ut som helst!!! Hur får man till denna smarriga rätt?

    SvaraRadera
  2. Hej Hanna!

    Vad kul att du tittar in. Hur är NY?? Jag har sååå dåligt samvete - jag som lovat!! Men inom kort kommer bilder på lägenheten. Jag har haft ett himla sjå att få till bra bilder under denna mörka vinter period. Jag är ju aldrig hemma när det är ljust. Men håll koll - bilder kommer.

    Från det ena till det andra - blinier!!! Finns inget bättre. Laga till din älskling. Recept hittar du på: http://www.tasteline.com/recept/Blinier_-_sma_boveteplattar_med_lojrom_och_rodlok

    Puss på dig!

    SvaraRadera
  3. Ha inte dåligt samvete!! Jag vet exakt vad du menar med att fota i vintermörkret! NY är najs... väntar dock fortfarande på varmare grader... våren är här men det har regnat en del.. Jag är mer ute efter 20 grader och sol, så man kan få lite sol på ens bleka hy!! Jag kommer hem om ynka 6 veckor och hoppas på lite häng med min Carro!
    Kram,
    bönan från NY

    SvaraRadera
  4. Åh så kul!! Hur länge blir du hemma? Du är alltid välkommen upp! Stockholm är fint på sommaren. Kommer Shawn också? Vi kommer vara i HBG en hel del. I juni har vi fullt av bröllop och studenter, så då är vi nere nästan varenda helg känns det som. :) Då kan vi pricka in en dag iaf! Du verkar vara en glimrande student - maxar på proven!! Gött! Vi får ta en Skype date (på allvar) så får du berätta mer! Ha nu en skön helg! Puss på dig Hanna

    SvaraRadera