måndag 8 februari 2010

1-ÅRS KALAS HOS FRANS



söndagen spenderade vi eftermiddagen på 1-års-kalas hos lilla Frans Skarlöv på Resarö, Vaxholm. Frans är son till Eriks kusin Sven, som är Gittas (Inkos tvillingsyster) äldsta son. Frans mamma heter Anna och hans storebror heter Carl. Hemma i deras idylliska skärgårdshem med vita knutar var det i alla fall stor tårtkalas. Frans fick massor av paket, den fina blå västen var från Erkan&Carpan. Fin han blev i den!! :) Den andra lilla flicka som syns på bild med en blå volang-klänning är Eriks kusin Hannas lilla flicka Elly. Elly och Frans blir ju då också kusiner, efter som mamma Hanna och pappa Sven är syskon. Så nu börjar ni alla få koll på Stockholmssläkten...eller hur?! Hahhaaa..

Den egna tårtan som Frans själv fick götta ner sig i var el gran final på kalaset. Det var ett jättemysigt kalas och som du ser Louise...sitter "låne-klänningen" som en smäck!! Hahhaa...massa beröm fick jag också för den! Kul!

1 kommentar:

  1. Hej Caroline - Erik,det var roligt att du du ringde vi tänker på er varje dag hoppas allt går bra för er.Det händer ju en hel för er där uppe ,inga fritidsproblem tycks det.Här går allt som vanligt.Vi saknar er.många kramar från oss och ha det bra.
    hälsnigar från Mormor-Morfar.

    SvaraRadera