fredag 25 mars 2011

FREDAGSFINAL!



Yes!! Ni vet alla att jag sitter bänkad i soffan. Jag är en riktig sucker for ballroom dancing! Härligt! Hoppas ni alla har en trevlig kväll.

1 kommentar:

  1. Hej!
    En härlig final!!! Du var inte ensam om att sitta klistrad vid TV.n idag! Mats, Alfons, Theo och jag satt också där. Theo röstade på boxaren (som var en brottare), Alfons röstade på "sångerskan" för hon var bäst tyckte han. Theo somnade på golvet med en filt och kudde, Alfons kämpade på fram till "sångerskans" sista dans, sedan slockande han. Men innan dess så fick han ringa in och rösta och han var så stolt at han fick prata med Jessica, så när hon tackade för att han ringt och röstat på henne så säger han helt käckt varsegod till henne i telefonen. Han trodde helt klart att han pratade med henne och blev lite snopen när jag tog luren innan han pratat färdigt med henne.. hahahaha Han ringde även mormor Barbro och fick henne att ringa och rösta på Jessica så hon verklgien skulle vinna.
    Har lovat honom att han skall få se den sista delen i morgon, så han får se vem som vinner. Hoppas ni hade en mysig kväll och att rätt par
    vann! Puss mamma

    SvaraRadera