tisdag 1 november 2011

DAGS FÖR MANIKYR




Japp, nu har jag läst nog om Essies nagellack. Jag scannar av flera bloggar per vecka och flera av dessa berömmer nagellacket Essie. Så dags att testa helt enkelt. Istället för de starka färger som länge varit på allas tassar satsar jag på jordiga toner. Jag inhandlade färgerna Powder clutch (grå) och Sand Tropez (beige).

Kan dessutom tipsa om att Kicks just nu har 20% på alla Essies nagellack. Passa på!

4 kommentarer:

  1. Hej gumman!!! Hur e det med er??? har hösten kommit?
    Jag håller med Essie är mycket bra och det är hållbart, OPI som alla annars pratar om håller bara två dagar, så du har gjort ett mycket bra inköp;)
    Kram Sandy

    SvaraRadera
  2. Hej! Håller med - essie är toppen! Och du - köp ett överlack från essie med så är du helt hemma :) OM det INTE blir ett mega projekt och du vill så får du mer än gärna kolla efter tröjan på Zara, gissar att jag kan ha både S och M men kanske helst M om det finns båda varianterna. Men du - bara om du giter!! Längtar tills fredag, längtar längtar längtar! Puss

    SvaraRadera
  3. Hej Sandy! Allt är super med oss. Ikväll ska vi ha dumplingsmiddag hemma, det finns inget godare. Erik kockar och alla våra kompisar kommer på bjudning! Härligt! Till helgen väntar HBG och det ska blir riktigt kul!

    Hur mår ni då? Magen, bebisen. Tell!! Vi tänker på er. Snart smäller det. :) Kram Carro

    SvaraRadera
  4. Hola guapa Louise! Snart kommer jag. Hinner säkert springa in om Zara innan jag sätter mig på tåget imorgon. Kollar läget med den vinröda. Nemas Problemas!

    Överlacket ska jag också chacka!! Gott!
    Ses imorgon. Poss Carro

    SvaraRadera